Házilag

Érlelt húsok

Hortobágy Angus®

A Hortobágy Angus® küldetésének fő mozgatója, hogy Európa és a világ egyik legjobb minőségű marhahúsát tegyük le az asztalra. Ehhez a Certified Angus Beef minőségi előírásait vettük alapul, amihez a GMO mentességet, az erjesztett takarmányok valamint a szója használatának mellőzését tettük hozzá és kiegészítettük a Natural Beef Program feltételeivel.
  • Rib Eye
    Rib Eye 4 390 Ft /100g

    csontos (rostélyos)

  • Rib Eye
    Rib Eye 5 150 Ft /100g

    filé (rostélyos)

  • Porterhouse
    Porterhouse 6 240 Ft /100g
  • T-Bone
    T-Bone 5 260 Ft /100g
  • Hátszín
    Hátszín 5 030 Ft /100g
  • Bélszín 5 260 Ft /100g

Alpesi Charolais Ausztriából

A hús heteken át szárazon érlelődik, ez egy hagyományos érlelési módszer, melynek hosszú múltja van. Intenzív és egyedülálló ízével kerül az Ön tányérjára!

A Charolais (sarolé) francia származasú, nagytestű húsmarha, világfajta.

  • Rib Eye
    Rib Eye 4 020 Ft /100g

    csontos (rostélyos)

  • Rib Eye
    Rib Eye 4 670 Ft /100g

    filé (rostélyos)

  • Porterhouse
    Porterhouse 6 000 Ft /100g
  • T-Bone
    T-Bone 4 950 Ft /100g
  • Hátszín 4 640 Ft /100g
  • Bélszín 4 980 Ft /100g

Az árakat sütés előtt, nyers tömeg alapján számoljuk. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a számla végösszege 12% szervizdíjat tartalmaz.

Branco Steak House

Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves vendégünknek!