Vargányagombás tejszínes gnocchi
Séfünk argentin hátszín steak ajánlata minden hónap 3. keddjén érhető el éttermünkben!
On October 13, 1995, our dreams came true with the opening of Branco Steak House, where the western atmosphere is combined with the family service that is typical of Hungarian hospitality.
Our restaurant offers, along with quality and delicious beef-steak-meats, excellent wines from world-famous Hungarian winemakers and award-winning “pálinka” from famous Hungarian distilleries, all of which are worthy of preserving the beauty of Hungary.
A Charolais (sarolé) francia származású, nagytestű húsmarha, világfajta.
A hús heteken át szárazon érlelődik, ez egy hagyományos érlelési módszer, melynek hosszú múltja van.
Intenzív és egyedülálló ízével kerül az Ön tányérjára!
A Hortobágy Angus® küldetésének fő mozgatója, hogy Európa és a világ egyik legjobb minőségű marhahúsát tegyük le az asztalra. Ehhez a Certified Angus Beef minőségi előírásait vettük alapul, amihez a GMO mentességet, az erjesztett takarmányok valamint a szója használatának mellőzését tettük hozzá és kiegészítettük a Natural Beef Program feltételeivel.
A prémium minőséget a válogatott genetikai háttér, az egyedi és minőségi takarmányozás-, a tartástechnológia és a stresszmentes tartás, kezelés, vágás együttese biztosítja.
Mivel a Hortobágy Angus marhái itthon születnek és nevelkednek, marhahúsaink ökológiai lábnyoma minimális.
Marháink a Hortobágy Ősgyepének gyógyító füveit formálják át tápláló és egészséges marhahússá.
Ezek az alapok meghozták az eredményt: a kezdetek óta meglevő ÁLLANDÓ MINŐSÉGET.